József Attila proletár anyja dühös cikket írt a rongyrázó Vajna Tímeáról a Népszavába

2017 május 22., hétfő 11:16
260

Ritkán olvasni tökéletes cikket, de ma pont ekkora szerencsénk van. A Népszava ismeretlen szerzője hatalmas mázlinkra ugyanis pont a mi életünkben alkotta meg a magyar nyelvű ténsasszony-újságírás remekművét, ami arról szól, hogy dögöljön meg Andy Vajna Andrásné Vajna Tímea Asszony, lehetőleg máma még, csak más szavakkal.

De milyen szavakkal!!!

Az Ismeretlen Szerzőt - aki a tematika és a megfogalmazás alapján József Attila mosónő édesanyja lehet - Vajna Tímea két Instagram-posztja háborította fel. A kormányzati lady a két rövid videón egy, a cannes-i jachtkikötőben parkoló jármű fedélzetén a jacuzzi mellett táncikál, belassítva, "szerencsekerék" feliratot viselő átlátszó tüll Dior-szoknyájában.

Az újabban újságírással kísérletező Pőcze Borbálát ez annyira kiakasztotta, hogy kivont tollát lélegeztetőgépvérbe mártva egyetlen lendülettel lefirkantotta egy Perfekt Nyitómondatot, úgyis mint:

Bár sok hírportál próbálta már megfejteni, mi lehet a célja Vajna Tímea közösségi oldalán megosztott videóinak, amikben bikiniben vonaglik a tengerparton, továbbra is rejtély, miért ez az öncélú magamutogatás.

Esterházy Péter nyilakozta egyszer, hogy a mondatot Ottlik Gézától tanulta, a szót viszont Mándy Ivántól. Nem volt egyedül! A következő mondatban József Áron bánáti szappanfőző munkás neje már az első szóval forradalmat robbant ki, hogy a folytatás lángtengebe borítson minden NER-kastélyt:

A celebasszonyságot azonban láthatóan egyáltalán nem zavarja, hogy - inkább kínos, mint szexi - videóival mindinkább maga ellen uszítja a kisemberek tömegét, akik csak álmodozhatnak az idilli tengerparti helyszínekről.

A csak Pilinszky Apokrifjához hasonlítható hibátlan remekmű utolsó két szava mi más lehetne, mint az

elképesztő rongyrázásról.

Kész, ennél ma már nem lehet jobb, én mentem is fát meg szenet lopni a Józsefvárosi pályaudvarra.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt