József Attila proletár anyja dühös cikket írt a rongyrázó Vajna Tímeáról a Népszavába

Ritkán olvasni tökéletes cikket, de ma pont ekkora szerencsénk van. A Népszava ismeretlen szerzője hatalmas mázlinkra ugyanis pont a mi életünkben alkotta meg a magyar nyelvű ténsasszony-újságírás remekművét, ami arról szól, hogy dögöljön meg Andy Vajna Andrásné Vajna Tímea Asszony, lehetőleg máma még, csak más szavakkal.

De milyen szavakkal!!!

Az Ismeretlen Szerzőt - aki a tematika és a megfogalmazás alapján József Attila mosónő édesanyja lehet - Vajna Tímea két Instagram-posztja háborította fel. A kormányzati lady a két rövid videón egy, a cannes-i jachtkikötőben parkoló jármű fedélzetén a jacuzzi mellett táncikál, belassítva, "szerencsekerék" feliratot viselő átlátszó tüll Dior-szoknyájában.

Az újabban újságírással kísérletező Pőcze Borbálát ez annyira kiakasztotta, hogy kivont tollát lélegeztetőgépvérbe mártva egyetlen lendülettel lefirkantotta egy Perfekt Nyitómondatot, úgyis mint:

Bár sok hírportál próbálta már megfejteni, mi lehet a célja Vajna Tímea közösségi oldalán megosztott videóinak, amikben bikiniben vonaglik a tengerparton, továbbra is rejtély, miért ez az öncélú magamutogatás.

Esterházy Péter nyilakozta egyszer, hogy a mondatot Ottlik Gézától tanulta, a szót viszont Mándy Ivántól. Nem volt egyedül! A következő mondatban József Áron bánáti szappanfőző munkás neje már az első szóval forradalmat robbant ki, hogy a folytatás lángtengebe borítson minden NER-kastélyt:

A celebasszonyságot azonban láthatóan egyáltalán nem zavarja, hogy - inkább kínos, mint szexi - videóival mindinkább maga ellen uszítja a kisemberek tömegét, akik csak álmodozhatnak az idilli tengerparti helyszínekről.

A csak Pilinszky Apokrifjához hasonlítható hibátlan remekmű utolsó két szava mi más lehetne, mint az

elképesztő rongyrázásról.

Kész, ennél ma már nem lehet jobb, én mentem is fát meg szenet lopni a Józsefvárosi pályaudvarra.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.