Nagyon úgy tűnik, hogy a köztévénél felmondott Gundel Takács Gábor a TV2-nél köt ki

szórakozás
2017 május 22., 02:30
comments 95

Miután az állandó beavatkozástól betelt nála a pohár, és otthagyta a köztévét, Gundel Takács Gábor a gigantikusra hizlalt Fidesz-közeli médiabirodalom legnagyobb csatornájához, a TV2-höz igazolhat, írja a Bors.

link Forrás

A lap már május elején úgy tudta, hogy a csatornán újraindulhat az Áll az alku című népszerű vetélkedő, amely legjobb időszakában még a magyar tévéipar legsikeresebb termékével, a Barátok közt című sorozattal is képes volt versenyezni. Ezt annak idején Gundel Takács vezette, és minden jel szerint a jövőben is ő vezetheti. Gundel május elején annyit megerősített, hogy őt is megkeresték, és tárgyaltak is.

Mostanra a Bors értesülései szerint el is dőlt a dolog, bár ezt sem a műsorvezető, sem a tévétársaság nem kívánta megerősíteni. A Bors úgy tudja, hogy Gundel Takács nem közvetlenül a TV2-vel, hanem a műsort gyártó céggel, a NuMuvee-val szerződik majd.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.