Nagyon úgy tűnik, hogy a köztévénél felmondott Gundel Takács Gábor a TV2-nél köt ki

Miután az állandó beavatkozástól betelt nála a pohár, és otthagyta a köztévét, Gundel Takács Gábor a gigantikusra hizlalt Fidesz-közeli médiabirodalom legnagyobb csatornájához, a TV2-höz igazolhat, írja a Bors.

A lap már május elején úgy tudta, hogy a csatornán újraindulhat az Áll az alku című népszerű vetélkedő, amely legjobb időszakában még a magyar tévéipar legsikeresebb termékével, a Barátok közt című sorozattal is képes volt versenyezni. Ezt annak idején Gundel Takács vezette, és minden jel szerint a jövőben is ő vezetheti. Gundel május elején annyit megerősített, hogy őt is megkeresték, és tárgyaltak is.

Mostanra a Bors értesülései szerint el is dőlt a dolog, bár ezt sem a műsorvezető, sem a tévétársaság nem kívánta megerősíteni. A Bors úgy tudja, hogy Gundel Takács nem közvetlenül a TV2-vel, hanem a műsort gyártó céggel, a NuMuvee-val szerződik majd.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.