Beleszóltak a munkájába, azért hagyta ott a közmédiát Gundel Takács

Média
2017 május 10., 21:48
comments 117

Tíz évnyi munka után, február elején hagyta ott az MTVA-t Gundel Takács Gábor televíziós műsorvezető és riporter, aki most Alinda műsorában beszélt a távozás körülményeiről a HírTV-n szerda este. Elmondta, hogy régóta van egy dilemmája a magyar televíziózással kapcsolatban,

"minél inkább kezd valami átpolitizálódni, annál nehezebb nekem, mert én szándékos igyekszem magam távol tartani a politikától."

Majd hozzátette, 

"én azt gondoltam, hogy amíg nem szólnak bele a vetélkedőmbe, nem szólnak bele a sportközvetítéseimbe, addig számomra ez tartható."

De dac is volt benne, mondta, miért ő menjen, aki már tíz éve ott van. Alinda kérdésére, hogy akkor kik távozzanak az MTVA-tól, Gundel úgy felelt, hogy

"menjenek azok, akik delegáltak, akik nem szakmai alapon vannak most ott."

link Forrás
De eljött a pillanat, amikor úgy érezte, beleszólnak a műsoraiba, az egyik ilyen volt, mikor a Maradj talpon! kreatív producerét több mint hatszáz adás után egy személyi konfliktus miatt rúgták ki mellőle. Az Origón jelenleg fociműsort vezető Gundel szerint

"az nem lehet, hogy már futballról sem lehet beszélni a környezet miatt. Mert akkor tényleg a fejemre húzom a lepedőt és eltűntem a közéletből."

link Forrás

Alinda rákérdezett arra a pletykára, hogy tárgyal a Tv2-vel egy vetélkedő készítéséről. Gundel előbb kijelentette, hogy szakmailag szerinte is vállalhatatlan, ami a Tényekben történik, de valóban tárgyalt a csatornával. Döntés, aláírás nincs. Dilemma van.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.