Fekete-Győr András újra bemenne az Origóba

A Momentum Mozgalom elnöke a Hír TV hétfő esti Egyenesen című műsorának vendége volt, és arról beszélt, nem az a fenyegetés, ha ő besétál beszélgetni az Origo szerkesztőségébe, és beszélgetést kezdeményez egy propagandistával, hanem az, amikor megtermett csecsenek kérnek számon politizáló állampolgárokat, és kopaszok akadályoznak meg a szabad magyar embereket, hogy népszavazást kezdeményezzenek. 

Szerinte a propaganda a kormány legfőbb politikai fegyvere, az Origo újságírói pedig közszereplők, sőt annak szerkesztősége épp csak nem közintézmény, hiszen rengeteg közpénzből tartják fenn a magyar adófizetők állami hirdetéseken keresztül. 

Azt elismerte viszont, hogy lehetett volna "elegánsabban, vidámabban, konstruktívabban is beszélgetést kezdeményezni", legközelebb jobban felkészülne, magával vinné például az összes igaztalan állítást, ami az Origón megjelent a mozgalmukkal kapcsolatban, és egyenként kérné rajtuk számon azokat. "Még egyszer megcsinálnánk, ha megtehetnénk" - tette egyértelművé, hogy nem bánta meg a sokat kritizált akciót.

Fekete-Győr szerint most több szó van az eddig tabuként kezelt propagandáról a nyilvánosságban, mint volt azelőtt, és fontos lenne, hogy a közéletben témák legyenek azok a módszerek, amiken keresztül a kormány manipulálni igyekszik az ország állampolgárait. (Hír TV)