Kiment a címre a pizzafutár, elvitték a Puntóját

2017 május 23., kedd 12:57
113

Szombat este egy imrehegyi pizzafutár teljesített szolgálatot Fiat Puntójával. Valószínűleg jó sok cím volt soron, mert egy keceli lakóháznál annyira sietett, hogy járva hagyta a motort, tárva-nyitva az ajtót, és csak felszaladt a lépcsőházba, lepasszolni a rendelést. 

Nem maradt távol sokáig, de ez bőven elég volt a 23 éves őcsényi elkövetőnek, aki bepattant a volán mögé, rückvercbe tette a váltót, nekihajtott egy villanyoszlopnak, utána egyesbe be, és már hajtott is el a helyszínről. Hogy a verda kellett vagy a pizzák, talán sosem derül ki. 

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen "jármű önkényes elvétele" bűntettének elkövetése miatt. A nyomozók nyomára bukkantak az elkövetőnek, meglett a megtört Punto is, ami azóta visszakerült az imrehegyi futárhoz. Az elkövető elismerte a galádságot, a pizzák sorsáról nincs hír. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt