A veronai buszbaleset áldozatainak hozzátartozó nehezményezik, hogy a külügy alig tartja velük a kapcsolatot

A 24.hu információi szerint egyetlen család sem fogadta el az ajánlatot, amit a Groupama Biztosító tett az áldozatok hozzátartozóinak: egy elveszített gyerek után a család szülőnként 6 millió, testvérenként 3 millió, nagyszülőnként pedig 1 millió forint.

Az egyik szülő a lapnak azt mondta, az először felajánlott összeg méltatlan volt, ezért a szülők ezt nem fogadták el, és azt szeretnék, ha végre korrekt kép alakulna ki arról, mi történik az olaszországi tragédiában elvesztett áldozatok hozzátartozóival.

A családok nehezményezik, hogy a külügy nem tartja velük a kapcsolatot, és még azt sem árulják el, miért nem zárult le a nyomozás.

A szülőket az is megdöbbentette, hogy Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter szerint az iskolai sítábor nem minősült iskolai rendezvénynek, ezért az intézményfenntartó Klebelsberg Központ nem tud fellépni a károsultak nevében. (24)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.