Nem érdekli a külföldi médiát a 130 milliárdba kerülő vizes vébé

sport
2017 május 24., 07:58
comments 212

Az Országgyűlés kulturális bizottságának prezentálták a vizes vébé szervezői hogyan áll a szervezés. A HírTV beszámolója szerint a Bp2017 Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, Szántó Éva kijelentette, hogy 

„bizonyos értelemben egy kis izgalomra ad okot nekünk, hogy minden összeálljon, de a legjobb úton haladunk.” 

A bizottsági meghallgatáson kiderült, hogy 

a megnyitóünnepség valóban 4 milliárdba kerül majd.

Budapest olimpiai pályázata miatt szerveztek látványos parádét a verseny elé, de hiába ugrott a négykarikás álom, addigra a szerződéseket már megkötötték. 

„Mire kiderült, hogy az olimpiai pályázatunkat visszavonjuk, addig ezek a szerződések már meg voltak kötve, és a kötbérek nagyságrendileg ugyanannyiban kerülnek, mint maga az esemény,” 

mondta a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központjának kabinetfőnöke. Schneller Domonkos számolt be arról is, hogy 

gyér a külföldi sajtó érdeklődése a 130 milliárd forintba kerülő esemény iránt. 

A FINA előírása szerint 2500 médiaszobát kellett foglalni a verseny idejére, de eddig alig felére érkezett valódi foglalás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.