A vizes vébé miatt több uszodát még mindig nem használhatnak budapestiek

2017 május 25., csütörtök 13:43
49

A budapesti vizes vébé miatt egy rakás uszodafelújítás kezdődött az elmúlt hónapokban, így több intézményt nem vagy csak korlátozottan használhatnak az úszni vágyók. A lezárt medencékben edző sportcsapatok természetesen igyekeztek lefoglalni a városban lévő, még szabad medencéket, azonban ez oda vezetett, hogy mostanra, ha valaki csak úgy bemenne valahová tempózni pár hosszt, alig talál helyet, vagy ha talál, az csordultig van a hasonlóan járt hobbiúszókkal.

Az Inforádió összeállítása szerint Császár-Komjádi és a Hajós Alfréd uszodák a rekonstrukció, a Duna Aréna pedig a vízilabda Bajnokok Ligája döntő miatt nem elérhető jelenleg a lakosság számára.

A Nemzeti Sportközpontok szerint az úszó- és a vízilabda-szövetség egyeztetésének megfelelően a sportolók jelenleg a Tüske-, a Széchy- és a tervek szerint a BVSC uszodában edzhetnek.

A lakosságnak azonban az uszodafelújítások befejezésével sem lesz rögtön jobb a helyzete, hiszen a közönség előtt csak augusztus 20., azaz a masters világbajnokság után nyílnak majd meg azok a medencék, amiket a sportversenyek miatt zárnak le előlük. (Inforádió)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt