Brutálisan összevertek és megaláztak egy 13 éves fiút Kisbéren

bűnügy
2017 május 25., 07:27
comments 96

Egy 13 éves, egy 18 éves és egy 31 éves férfi Kisbéren a tó mellett iszogattak, majd átvonultak a 31 éves férfi házába. Ott a két idősebb bántalmazni kezdte a 13 éves gyereket. A 18 éves elkövető ököllel ütötte, majd miután a földre került, megtaposta. A cipőtalp nyoma még másnap is látszott a fiú bőrén.

Ezután a 31 éves férfi ráparancsolt a gyerekre, hogy vetkőzzön meztelenre, és miután ezt megtette, szexuálisan bántalmazták. A Zsaru Magazin szerint a legenyhébb megaláztatás az volt, hogy a fiúnak kezet kellett csókolni a 31 éves bántalmazónak.

Másnap a gyereket az anyja és egy harmadik férfi kórházba vitte. Az orvosi vizsgálat szerint agyrázkódást kapott, és a hallójáratába korábban beültetett cső is kiesett.

A 31 éves férfiról a rendőrségi nyomozásban kiderült, hogy ő a gyerek anyjának korábbi élettársa.

A férfi nem adott magyarázatot brutális tettére, azt állítja, annyira részeg volt, hogy semmire nem emlékszik. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.