Farkas Flórián választási megállapodást köt a Fidesszel

POLITIKA
2017 május 25., 20:30
comments 170

Péntek este 18:30-kor a Fidesz Lendvay utcai székházában írja alá az együttműködési megállapodást a Farkas Flórián-féle roma érdekvédelmi szervezet, a Lungo Drom és a Fidesz – írja a Romnet. Az együttműködés tárgya politikai:

a 2018-as országgyűlési választásokra, és a 2019-es önkormányzati választásokra való felkészülésben van dolga egymással a Fidesznek és a Lungo Dromnak.

A megállapodást Kövér László fideszes választmányi elnökkel írja alá Farkas, de beszédet mond az eseményen Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter is.

photo_camera Orbán Viktor és Farkas Flórián, az ORÖ korábbi vezetője (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala) Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Farkas Flórián nagyjából végtelen számú, teljesen nyilvánvaló bűnügyben érintett, legyen szó hivatali visszaélésről, költségvetési csalásról, közokirat-hamisításról, de elsősorban hűtlen kezelésről. Az egyik ügyben 1,6 milliárd forinttal nem tudott elszámolni a fideszes politikus. (Romnet)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt