Vajna Trumpra szavazott, mert Obama tönkretette az országot

FILM
2017 május 25., 08:19
comments 153
Andy Vajna, government commissioner responsible for the renewal of the Hungarian film industry, owner of TV2, in February 2017
photo_camera Fotó: Balogh Zoltán/MTI

Bekérdezős interjút közölt Habony Árpád Lokál című ingyenes magazinja Andy Vajna filmügyi kormánybiztossal, volt producerrel, életművésszel, férjjel, nagybetűs emberrel. Sok szó esik a dicső múltról, a hollywoodi filmgyártás hőskoráról, a Rambo és az Elemi ösztön sikeréről, Sharon Stone-ról, Sylsvester Stallone-ról and so on. 

Vannak azonban az interjúban hírértékű feleletek is, mint hogy az Elemi ösztön után ismét Joe Eszterhas forgatókönyvíróval dolgozik együtt, ezúttal a Puskás Ferenc életét feldolgozó filmen. Vajna szerint korai lenne még Donald Trumpról is filmet gyártani, de eljön annak is az ideje. Viszont azt elmondja, hogy amerikai állampolgárként rá szavazott, és még nem bánta meg: 

"Úgy gondoltam, hogy az Obama-rezsim tönkretette már az országot, és változást szerettem volna. Azt hiszem, rosszabb nem lehet, mint Clinton, és nagyon remélem, hogy Trumppal valamivel jobb lesz. Szerintem a filmszakmában én vagyok az egyetlen, aki rá szavazott, mindenki más nagyon liberális-demokrata." 

(Vajna ebben egyébként téved, azért vannak Hollywoodban bőven, akik republikánus elköteleződéssel bírnak, elég csak Mel Gibsont, Clint Eastwoodot vagy Jon Voightot vagy személyes jóbarátját, Arnold Schwarzeneggert említeni.)

Az interjú végén jut néhány kérdés természetesen Vajna feleségére is. Vajna Tímeáról megtudjuk, hogy színészkedni és angolul is tanul, Los Angelesben él, nagyon boldog, és csak rajta múlik, mikor születik meg a Vajna-baba. (Lokál)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.