Meglepő, de igaz: Mészáros Lőrinc építheti 28 milliárdért az új komáromi Duna-hidat

POLITIKA
2017 május 26., 17:54
comments 126

A Napi.hu megtudta, hogy a Magyarország és Szlovákia között épülő új Duna-híd építésére kiírt közbeszerzést a felcsúti polgármester cége,

a Mészáros és Mészáros Kft. és a Hídépítő Zrt. nyerte meg.

Mészáros Lőrincék a kedvezőbb, nettó 28 milliárdos ajánlattal verték a Magyar Bau Holding Zrt.-t, utóbbi 32 milliárdért vállalta volna a munkát. A Komarom és Komarno közti új híd kivitelezéséhez a Hídépítő-Mészáros konzorcium alvállalkozóként bevonja a Duna Aszfaltot és Hódutat, illetve a HSP Hídépítő Speciál Építő Kft.-t.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.