Pintér szerint nem gond, hogy az Éjjeli farkasok sarló-kalapácsos és vörös csillagos zászlóval pózoltak

POLITIKA
2017 május 26., 16:10
comments 82

A jobbikos Sneider Tamás kérdezte írásban a belügyminisztert, hogy miért nem jártak el a hatóságok az orosz motoros bandával, az Éjjeli farkasokkal szemben, hiszen tiltott önkényuralmi jelképet használtak, mikor május elején a Fiumei úti Sírkert szovjet katonai parcellájában koszorúztak. Egy magánszemély még feljelentést is tett az ügyben, de azt a Budapesti Rendőrfőkapitányság bűncselekmény megvalósulásának hiányában elutasította. 

"A rendőri biztosítást végrehajtó közrendvédelmi állomány szabálysértés, illetve bűncselekmény elkövetését nem tapasztalta,"

válaszolta Pintér Sándor a jobbikos politikusnak. Kár, hogy az eseményen készített videofelvételek ennek ellentmondanak, látszik a sarló-kalapácsos zászló. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.