Kilencezer eurót szórt szét egy műanyag szatyorból egy német motoros

idióta rekordok
2017 május 28., 10:30
comments 37

Nagyjából 9 ezer eurót (2,5 millió forintot) szórt szét az A9-es autópályán az a német férfi, aki szombat este motorral szállította a cége bevételét.  A pénzt tartalmazó műanyag szatyrot elvesztette, és így pénzeső borult a útra. 

A férfi ekkor megállt, és megpróbálta összegyűjteni a röpködő bankjegyeket. A szemtanúk pedig hívták a rendőrséget. A férfi számlával igazolta, hogy a készpénz valóban az övé volt. 

A kiérkező rendőrök ideiglenesen lezárták az autópályaszakaszt, és megpróbálták összeszedni a pénzt, de mintegy 1500 eurónyi (413 ezer forintnyi) bankjegyet már messze fújt a szél, és nem találták meg. (AP/MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.