Az éves profit ötödét helikopterezte el Rogán és felesége

2017 május 29., hétfő 7:06
158

A Népszabadság bezárása előtt a lap egyik utolsó nagy sztorija volt, hogy Rogán Antal és családja tavaly októberben helikopterrel utaztak egy esküvőre. A Népszabadság újságírójának kérdésére először Rogán azt hazudta, nem helikopterezett és perrel fenyegetőzött, aztán mikor elküldték neki a fotókat is arról, ahogy helikopterre száll, elérhetetlenné vált.

Néhány óra múlva kitalálták a végleges magyarázatot, ami szerint a kb. 1,5-2 milliót érő helikopterutat Rogán feleségének cége intézte, barterban.

Most nyilvánosságra került Rogánné cége, a Nakama & Partners éves beszámolója, kiderült, hogy a cég nyeresége 7,7 millió volt, tehát

ennek a negyedét helikopterezték el.

A Magyar Nemzet által megkérdezett szakértők szerint a beszámolóban szerepel olyan tétel, ami lefedheti akár a barterben kapott helikopterutat is.

A cég egyébként kb. 51 milliós árbevételt ért el, de a mai napig nem tudni, hogy pontosan mivel is foglalkoznak. Korábban felmerült, hogy hírességek Facebook-oldalán értékesítenek hirdetéseket, aztán az is, hogy Sarka Kata-féle szépségkirálynő-választáson legjobban szereplő lányokat foglalkoztatják. A Figyelő a múlt év végén azonban megkereste a Magyarország Szépe győztesét, Gelencsér Tímeát, aki jelezte: egyedül kezeli a Facebook-profilját, és azon nincsenek hirdetések. (Magyar Nemzet)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt