Tiborcz üzlettársa épít 5 emeletes irodaházat a Mészáros utcába

2017 május 29., hétfő 19:59
49

A napi.hu írta meg, hogy 4 milliárd forintos beruházással, gőzerővel épül az Ecodome irodaház Krisztinaváros egyik legértékesebb telkén, a Naphegy lábánál, a Mészáros utca 13. alatt. A most még az alapozásnál és a garázsszinteknél tartó építkezést a Swietelsky Kft. végzi, az épületet jövő júliusban adhatják át.

Fotó: Google Street View

A lap szerint az 5 emeletes, plusz egy 91 autó befogadására képes 2 szintes garázzssal kiegészített „high-tech irodaház” energiatakarékos megoldásokat alkalmaz majd, és nagy zöldterületekkel meg teraszokkal is rendelkezik majd. A belső park mellett egy éttermet is nyitnak majd. Az 5500 m2-es Ecodome 3 szintjére már jórészt multinacionális cégekkel megkötött szerződések vannak, tehát a ház 60 százalékát már kiadták – mondta el a Erdei Bálint beruházó B&L Estates Kft. vezetője.

Erdei Bálint Tiborcz Istvánnal együtt indította el a vidéki közvilágítási közbeszerzéseket letaroló Elios Zrt.-t (2009-ben még ES Holding néven), majd számtalan cégben voltak benne közösen. Márciusban derült ki, hogy egyik cége, a Rockwood Ingatlan Kft. épít hotelt az Instant helyén, a Nagymező utca 38-ban. (Napi.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt