link Forrás

Mától ismét Frank Underwood az Egyesült Államok elnöke

FILM
2017 május 30., 06:20
comments 58

Május 30-án folytatódik a Netflix nagysikerű sorozata, Frank és Claire Underwood (Kevin Spacey és Robin Wright) uralkodása az Egyesült Államok felett, a House of Cards. 

A 13 részből álló ötödik szériában a kampány kellős közepén kapcsolódunk be a háborúba, amiben az elnök és a nem kevésbé kegyetlen First Lady a republikánus jelölt Will Conway-jel és feleségével küzd meg a Fehér Házért. 

Az előző részekhez képest újdonság, hogy a sorozatot megálmodó Beau Willimon visszalépésével az új epizódok már a Melissa James Gibson - Frank Pugliese producerpáros keze ügyében készültek el. 

link Forrás

Az eddig két Golden Globe-díjat besöprő sorozat ötödik szériáját még 2016 júliusában kezdték forgatni, és 2017 februárjában fejezték be. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.