Letiltotta a KDNP-t a Facebook

POLITIKA
2017 május 31., 13:46
comments 320

„A mai napon az egyik legnagyobb közösségi médiaoldal felháborító módon cenzúrázta a KDNP és frakciója oldalát és elérhetetlenné tette azt…”

írja a honlapján a KDNP.

És tényleg: az oldal nem érhető el a Facebookon.

A KDNP azt írja, hogy ugyan nem tudják, miért történt meg velük ez, de úgy sejtik: „az elmúlt időszakban olyan pozitív tartalmak jelentek meg az oldalon, amelyek szembemennek a mainstream média hangzatos szólamaival és kiállnak a hagyományos családmodell, valamint az élet feltétlen tisztelete mellett, illetve felhívják a figyelmet a közel-kelti keresztényüldözés tényére.” A névleg létező párt közleményében "demokratikus pártnak" nevezi magát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.