Rémisztő fejsérülést szenvedett Lovrencsics Gergő a kupadöntőn

sport
2017 május 31., 17:08
comments 52

A magyar kupa döntőjének 90. percében egy ütközést követően esett össze Lovrencsics Gergő, a Ferencváros és a magyar válogatott játékosa a Vasas elleni meccsen. Perceken át nagyon ijesztő jelenetek zajlottak a pályán: egyre több orvos futott oda a mozdulatlanul fekvő játékoshoz, a kamera riadt arcokat mutatott, és volt játékos, aki elsírta magát.

link Forrás

Perceken át tartó ápolás után aztán több játékos is mintha megkönnyebbült volna, Lovrencsics pedig miközben vitték le a rögzített hordágyról, egyik kezét felemelve jelezte, hogy jól van. Állapotáról egyelőre annyit tudni a helyszíni bejelentkezésből, hogy Lovrencsics már az ütközés közben elveszítette eszméletét, de még a pályán, ápolás közben magához tért. Kórházba szállították CT-vizsgálatokra. 

A kupadöntő 1-1-es eredménnyel zárult 90 perc játék után, jelenleg a hosszabbítás zajlik. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.