A Magyar Idők főszerkesztője szerint az MSZP képviselője egy „balliberális lotyó” és „büdös banya”

POLITIKA
2017 június 01., 13:19
comments 430

Gajdics Ottó, a Magyar Idők című, naponta megjelenő, drága Fidesz-szórólap főszerkesztője állandó vendég Mészáros Lőrinc Echo TV-jében, az Angard című műsorban. Itt általában nagyon mély dolgok hangzanak el, a legutóbbi műsorban azonban a 2013-ban lovagkereszttel is kitüntetett Gajdics új magaslatokra tört.

A szerdai műsorban szóba került a kormány gyerekvállalást ösztönző intézkedéscsomagja, és annak ellenzéki kritikája is. Beszélgettek Bangóné Borbély Ildikó szocialista képviselőről is, aki korábban arról posztolt, hogy elege van, mert a fideszes politikusok állandóan a magyar nők méhében kotorásznak. Igaz, ezt nem a kormányzati intézkedésekkel kapcsolatban írta, de ez Gajdicsot nem zavarta. Hosszú okfejtésében a képviselőt balliberális lotyónak, némbernek és büdös banyának is nevezte, de elmondta azt is, hogy Bangóné

nem is ember.

„Az a némber, az a nem tudom én micsoda, akinek erről az intézkedésről az jutott eszébe, hogy neki ne turkáljanak a méhében, meg ő nem tenyészállat, az nem normális. Nemcsak, hogy nem nő, az nem ember. Az egy nem tudom, micsoda, az egy külön entitás. Ilyet épeszű ember nem mond. Különösen nem mond felelős politikusként akkor, amikor vészesen fogy a magyar, amikor mindenki látja, hogy Európa-szerte mekkora problémával küzdünk, akkor kiáll egy banya, szocialista képviselőként, és elkezd ilyen undorító szöveget mondani”

- fejtegette a legnívósabb kormányzati újság főszerkesztője.

Beszélt arról is, hogy szerinte olyan nincs, és soha nem is volt, hogy valaki ne tudja eltartani a gyerekét. (via hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.