Gazda Albert lett a Magyar Nemzet véleményrovatának új vezetője

Média
2017 június 02., 15:53
comments 70

Nyugdíjba vonult az eddig rovatvezető, Körmendy Zsuzsanna, a helyét pedig Gazda Albert vette át a Magyar Nemzet véleményrovatának élén.

Gazda a változatos karrierje során dolgozott a Kurírnál, a Magyar Narancsban, Magyar Hírlapnál, a Világgazdaságban, az Indexben, az Origóban és a Cinkben, a két utóbbi helyen már főszerkesztőként. A Cink megszűnése óta Gazda a Nemzetnél van: G-közép néven blogot ír, emellett a hétvégi magazin társszerkesztője. A Kreatívnak azt mondta, hogy mindkét pozíciót meg fogja tartani ezután is.

Alberttel az Index után együtt csináltuk a Cink blogot, mi mással köszönthetném, mint a legendás, Büdös a föld című posztjának újraközlésével!

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.