Orbán: Soros hadat üzent, és maffiaszerű hálózata van Magyarországon

POLITIKA
2017 június 02., 06:15
comments 297
photo_camera Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Ahogy várható volt, nem maradt válasz nélkül Soros György cikke, amiben Orbán maffiaállamáról, és a vele szembeszálló magyarok bátorságáról írt.

Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth rádióban azt mondta:

Soros György hadüzenetet fogalmazott meg Magyarországgal szemben.

Szerinte 

"az egyetlen maffiaszerűen működő hálózat Magyarországon Soros Györgyé".

"Egy olyan fontos és jelentős eleme van a magyar közéletnek, amely nem átlátható, ez pedig a Soros-féle maffiaszerű hálózat és annak ügynökszervezetei."

A miniszterelnök azt is mondta, hogy "Soros György magyarországi támogatói végre akarják hajtani a pénzügyi spekuláns" programját, a migránsok beengedését". Orbán Viktor ide sorolta a teljes baloldalt, külön megemlítve Botka Lászlót.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt