Orbán: Soros hadat üzent, és maffiaszerű hálózata van Magyarországon

POLITIKA
2017 június 02., 06:15
comments 295
Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Ahogy várható volt, nem maradt válasz nélkül Soros György cikke, amiben Orbán maffiaállamáról, és a vele szembeszálló magyarok bátorságáról írt.

Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth rádióban azt mondta:

Soros György hadüzenetet fogalmazott meg Magyarországgal szemben.

Szerinte 

"az egyetlen maffiaszerűen működő hálózat Magyarországon Soros Györgyé".

"Egy olyan fontos és jelentős eleme van a magyar közéletnek, amely nem átlátható, ez pedig a Soros-féle maffiaszerű hálózat és annak ügynökszervezetei."

A miniszterelnök azt is mondta, hogy "Soros György magyarországi támogatói végre akarják hajtani a pénzügyi spekuláns" programját, a migránsok beengedését". Orbán Viktor ide sorolta a teljes baloldalt, külön megemlítve Botka Lászlót.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.