Ez a 93 éves dédnagyi azt kéri az internetező fiataloktól, segítsenek neki kiválasztani a tökéletes esküvői ruhát

ÉLET
2017 június 04., 19:17

Soha ne mondd, hogy soha. Az ausztrál dédnagymama, Sylvia Martin már 93 éves volt, amikor rátalált a szerelem a 88 éves Frank személyében. Frank és Sylvia 20 éve ismerik egymást, és bár Frank már többször megkérte a kezét, a nő mindig visszautasította, mondván, ha megváltoztatná a vezetéknevét, az tiszteletlenség lenne elhunyt férjével szemben. Frank ezután is kitartó maradt, és amikor Sylvia megtudta, hogy nem kötelező nevet változtatnia, igen mondott.

A szívmelengető történetet egy esküvői szalon osztotta meg a Facebookon, egyben felteszi a kérdést: melyik a legjobb esküvői ruha? Sylvia és Frank esküvője ugyanis júliusban lesz, a menyasszony pedig nem tud választani négy közül, úgyhogy arra kérték az internetezőket, segítsenek neki a döntésben

photo_camera Fotó: Facebook/Birdsnest

A képre rengeteg komment érkezett, csak néhány közülük:

„Legyen a D, Sylvia! Nagyon stílusos, elegáns és egy nappal sem tűnsz benne többnek nyolcvannál. Sok boldogságot! 💖”

„Az élet rövid, 😜 vidd el mind a négyet! Egyet a ceremóniára, egyet a fogadásra, egyet a nászéjszakára és egyet csak úgy! Csodálatos életet kívánok Sylviának és Franknek!”

„Gyönyörű hölgy, gyönyörű történet! A választásom az A lenne, utána pedig a D, de mindegyikben csodálatosan néz ki. Legyen az, amelyikben a legboldogabbnak érzi magát <3”