Nadal nagyon sima meccsen jutott tovább a Roland Garroson

sport
2017 június 04., 13:29
comments 26
Rafael Nadal visszaadja honfitársa, a 17. helyen kiemelt Roberto Bautista Agut labdáját. A negyedik helyen kiemelt Nadal nagyon simán jutott be a nyolcaddöntőbe.
photo_camera Rafael Nadal visszaadja honfitársa, a 17. helyen kiemelt Roberto Bautista Agut labdáját. A negyedik helyen kiemelt Nadal nagyon simán jutott be a nyolcaddöntőbe. Fotó: FRANCOIS XAVIER MARIT/AFP

Nagyon simán, 17. helyen kiemelt spanyol ellenfelét, Roberto Bautistát 6:1, 6:2, 6:2 arányban legyőzve Rafael Nadal bejutott a Roland Garros negyedik fordulójába. Nadal eddig kilencszer nyert Párizsban, életében 76 győzelmet aratott itt, és csupán kétszer kapott ki.

Nadal az előző fordulóban még simábban nyert, akkor csupán egy játékot vesztett. A nyolcaddöntőben a kanadai Milos Raonic vagy a spanyol Pablo Carreno Busta vár majd rá.

A nap legnagyobb meccsét Wozniacki és Kuznyecova játszotta a női verseny nyolcaddöntőjében, a 11. helyen kiemelt dán három játszmában, 6:1, 4:6, 6:2 arányban győzte le 8. helyen kiemelt orosz riválisát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.