Szijjártó: Egyértelmű, hogy a kerészténységet akarják eltörölni a Föld színéről

Terrorizmus
2017 június 04., 05:42
comments 462

Az éjszakai londoni merényletről közleményt adott ki Szijjártó Péter külügyminiszter. Ebben többek között arra emlékeztet, hogy szerinte nem véletlen, hogy éppen pünkösdkor követték el a támadást.    

A merénylet módja és pünkösdi időzítése azt mutatja, hogy a terroristák "semmilyen aljasságtól nem riadnak vissza", sőt "egyértelmű, hogy keresztény vallásunkat és kultúránkat is el akarják törölni a Föld felszínéről".

"Európának végre ki kell mondania, hogy nem akarunk a terrorral együtt élni" - jelentette ki Szijjártó Péter. Erre a "szörnyű kihívásra" egyetlen jó válasz van: "az Európába súlyos terrorveszélyt hozó illegális bevándorlás teljes megállítása, valamint a terrorral szembeni zéró tolerancia meghirdetése. Minden mással a saját pusztulásunkat idézzük elő." (MTI)   

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.