Katar: Hazugság, rágalom!

külföld
2017 június 05., 09:11
comments 72

Igazságtalannak tartják a katari monarchia vezetői, hogy Egyiptom, Bahrein, Szaúd-Arábia és az Egyesült Arab Emírségek megszakított minden diplomáciai kapcsolatot az országgal - áll a közel-keleti emírség külügyminisztériumának MTI által szemlézett közleményében. 

Katar szerint hazugságkampány zajlik ellenük, megalapozatlan és igazságtalan állítás, hogy terroristákat pénzelnének, és  Katar elkötelezett az az Öböl menti Együttműködési Tanács alapokmányának betartásában, nem avatkozik más országok belügyeibe. Utóbbi is szerepelt a négy ország indoklása között a nemzetbiztonsági okok mellett. 

Katar szerint az arab országok gazdasági kárt szándékoznak okozni közel-keleti érdekeltségeiknek, és mindent el fognak követni, hogy a lakosok ne érzékeljenek semmit a lezárásokból. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.