A győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál megnyitóján a Virtuózok, a Kerekes Band és a The Biebers után Steve Aoki lép fel

sport
2017 június 07., 07:09

Az idei, győri, 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) július 23-i nyitóünnepsége a 14 ezer férőhelyes ETO Parkban lesz. A Kisalföld ezt írta a fellépőkről:

„Az ünnepség harmadik blokkjában, a fináléban a Virtuózok című komolyzenei tehetségkutató résztvevői mellett a Kerekes Band és az EYOF hivatalos dalát is játszó The Biebers lép fel. Steve Aoki a tervek szerint utolsóként lép majd színpadra, és mintegy félórás koncertet ad.”

link Forrás

Reméljük, ennyi is elég lesz a rendszeresen több méter magasból a közönségre ugró, a rajongókat nagy örömmel tortával pofán dobó amerikai művésznek.

Mindenesetre jó későn fixálhatták le, mert még ott sincs a fellépései között, viszont a videoüzenetét elküldte a résztvevőknek:

link Forrás
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.