Djokovic kiesett Párizsban, teljesen összetört, ideiglenes visszavonulást emleget

Novak Djokovic a megrázó vereség után.Fotó: MUSTAFA YALCIN/Anadolu Agency

Dominic Thiem a harmadik, döntőnek bizonyult szetben lenullázta a világranglistán pillanatnyilag második, 12-szeres Grand Slam-győzets Novak Djokovicot. A szerb szupersztárt megtörte a megalázó vereség, de annyira, hogy a meccs utáni sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva semmilyen lehetőséget sem zárt ki jövőjével kapcsolatban.

"Higyjék el, sok mindenen gondolkozom, főleg az elmúlt pár hónapban" - mondta hanyatló formájára utalva. Azt sem volt hajlandó kizárni, hogy ideiglenesen szünetelteti karrierjét.

Djokovic nemrég váltott edzőt, most az egykori szupersztárral, Andre Agassival készül. De nem erre fogta, azt mondta, hogy "izgatott", hogy vele dolgozhat. "Ugyanakkor a játékkal szemben is felelősséggel tartozom, úgyhogy meglátjuk, mi lesz" - mondta a látványosan csalódott Djokovic, aki a vereségével 2011 óta először kiesik a világranglista top két helyéről. (Via Eurosport)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.