Djokovic kiesett Párizsban, teljesen összetört, ideiglenes visszavonulást emleget

sport
2017 június 07., 15:13
comments 57
Novak Djokovic a megrázó vereség után.
photo_camera Novak Djokovic a megrázó vereség után. Fotó: MUSTAFA YALCIN/Anadolu Agency

Dominic Thiem a harmadik, döntőnek bizonyult szetben lenullázta a világranglistán pillanatnyilag második, 12-szeres Grand Slam-győzets Novak Djokovicot. A szerb szupersztárt megtörte a megalázó vereség, de annyira, hogy a meccs utáni sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva semmilyen lehetőséget sem zárt ki jövőjével kapcsolatban.

"Higyjék el, sok mindenen gondolkozom, főleg az elmúlt pár hónapban" - mondta hanyatló formájára utalva. Azt sem volt hajlandó kizárni, hogy ideiglenesen szünetelteti karrierjét.

Djokovic nemrég váltott edzőt, most az egykori szupersztárral, Andre Agassival készül. De nem erre fogta, azt mondta, hogy "izgatott", hogy vele dolgozhat. "Ugyanakkor a játékkal szemben is felelősséggel tartozom, úgyhogy meglátjuk, mi lesz" - mondta a látványosan csalódott Djokovic, aki a vereségével 2011 óta először kiesik a világranglista top két helyéről. (Via Eurosport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.