Három hónappal a pályázat visszavonása után is működik még a Budapest 2024 Zrt.

POLITIKA
2017 június 08., 15:02
comments 45

Február végén, három hónappal ezelőtt döntött úgy Orbán Viktor, és Tarlós István, hogy Budapest visszalép a 2024-es olimpiai pályázattól, 

ennek ellenére a Budapest 2024 Zrt. még mindig működik,

írja az Mfor.hu. A cég vezetői is csak egy hónappal a döntés után, március 23-án kapták meg a hivatalos értesítést a fővárosi önkormányzattól, hogy készítsenek javaslatot a Zrt. jogutód nélküli megszüntetésére. Az ütemterv úgy szólt, hogy ha az április végi igazgatósági ülés is elfogadja a javaslatot, akkor májusban kerülhet a fővárosi közgyűlés elé, hogy megszavazza azt. A májusi ülés lement, és nem szerepelt az előterjesztések között a Budapest 2024 Zrt. végelszámolása. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.