Megkérdezték, miért sétál meztelenül az utcán, erre megpróbált ellopni egy rendőrautót

életmód
2017 június 09., 20:20

A floridai hatóságok szerint a 18 éves Andrew Humphries egy ütközés után kiugrott az autójából, ledobta a ruháit, majd elsétált a helyszínről. Később még egy járőrkocsi ajtajáról is letépte a fogantyút. 

link Forrás

A rendőrség fedélzeti kameráján látszik, ahogy Andrew nyugodtan baktatott az út szélén, amikor utolérték, és az egész akció közben az elleni intézkedő rendőr volt a legnagyobb zavarban. Amikor a járőr kiszállt, Andrew  először a vezetőülésre akart beülni, majd hallani, ahogy csattan a bilincs. 

A rendőr elmagyarázza neki, hogy nem normális, ha valaki be akar ülni a járőrautó vezetőülésére. Az pedig végképp nem normális, hogy meztelenül mászkál az utcán. Ezután a meztelen férfit bevitték a fogdára.  (AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.