Lord Buckethead 249 szavazatot kapott

külföld
2017 június 10., 06:16
comments 42

Már 1987-ben Margaret Thatcher, illetve 1992-ben John Major ellen is elindult egy bizonyos Lord Buckethead, de most 249 szavazattal elérte az eddigi legjobb eredményét, amikor elindult Theresa May miniszterelnök választókerületében, Maidenheadben. (Nem biztos, hogy most is ugyanarról a lordról van szó.)

Bal szélen Theresa May miniszterelnök, jobb szélen Lord Buckethead pózol az eredményváró ünnepségen.
photo_camera Bal szélen Theresa May miniszterelnök, jobb szélen Lord Buckethead pózol az eredményváró ünnepségen. Fotó: Geoff Caddick/AFP

A programja szerint száműzte volna Katie Hopkins a fantomzónába, és államosította volna Adele-t, hogy maximalizálja a brit erőforrások hatékony kihasználását. Ezen kívül rókavadász-vadászatot ígért, és felvetett egy népszavazást arról, hogy legyen-e egy újabb brexitnépszavazás.

link Forrás

Ugyanitt indult Howling Laud Hope is, aki 119 szavazatot szerzett, ami szintén szép teljesítmény. Velük szemben a Theresa May ellen szintén induló Elmo nem értékelhette győzelemként, hogy csak 3 szavazatot kapott.

Elmo nem bírta a meleget.
photo_camera Elmo nem bírta a meleget. Fotó: Geoff Caddick/AFP

Egy másik választókerületben (a cumbriai Westmorlandben és Lonsdale-ben) Mr. Fishfinger próbálkozott, és szépen helyt állt, 309 szavazatot szerzett a 777 szavazatot begyűjtő győztes, a liberális demokrata Tim Farronnal szemben.

Tim Farron kezet fog Fishfinger úrral.
photo_camera Tim Farron kezet fog Fishfinger úrral. Fotó: Scott Heppell/AFP

Így örült az eredménynek:

link Forrás

(GuardianMirror, BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.