Óriási hibát követett el Dévényi Tibi bácsi a motoros fesztiválon, ledobálták a színpadról

Tbg
2017 június 10., szombat 13:29
246

A 24.hu videójában robbant a hétvégi fesztiválhíradó legnagyobb bombája: Dévényi Tibor lemezlovas, tévés személyiség, pettyeslabda-fetisiszta megalázó vereséget szenvedett közönségével szemben.

Csütörökön, pontosabban pénteken hajnali fél egykor lépett fel az alsóörsi motoros találkozón a Rock Arénában, és szokása szerint minden magyar, vagy magyarrá lett slágert berakott.

De amikor Kis Grófóhoz ért, a publikumnak elege lett, megdobálták, így Dj Dévényinek el kellett hagynia a pultot és a backstage felé távozni.

Katz riporter egy szemtanút szólaltatott meg, aki a következőképpen magyarázta Dévényi elűzését:

„Tegnap Tibi bácsit megdobáltuk, elmenekült a színpadról. Képzelheted, motoros találkozón betette a Kis Grófót. Azé' álljon má' meg a menet! Ha Fásy Ádámra elmész, azt kapod, amit, de nem mész el! De ez a pöcs meg betette. (...) Azt még el tudja az ember viselni, hogy Boney M vagy Neoton Família, mert arra még rá lehet fogni, hogy retró, de Kis Grófó.... csóró gyerek.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt