"Töröld ki a mezzel a segged"

Az andorrai megalázó vereség után a játékosok megpróbáltak elnézést kérni az őket pár ezer kilométerre is elkísérő szurkolóktól, de ez csak olaj volt a tűzre. Még a kapitány Dzsudzsák Balázs is kénytelen volt elkullogni, és Bernd Strock szövetségi kapitány tekintélye is lenullázódott. 

A tábor azt követelte a játékosoktól, hogy vegyék le a mezüket. Néhányan valamiért ennek a felszólításnak úgy tettek eleget, hogy kidobták a mezüket a szurkolók közé, mintha az valami értékes ereklye lenne, ezen még jobban felhúzták magukat a drukkerek, és azt kiabálták, hogy a játékosok töröljék ki a seggüket a mezzel, és ne fogadja el azokat senki. A biztonsági őrök védték meg a játékosokat a feldühödött szurkolóktól. 

Pont egy éve az Európa-bajnokságon még ölelgették a játékosokat a szurkolók. A meccs után a kapitány Dzsudzsák Balázs elnézést kért és sírva magyarázta az újságíróknak, hogy mennyire egyedül maradt vezérként a válogatottban, hiányoztak a rutinos társai, és szerinte ő mindent megtett legalább az egyenlítésért.