Bernd Storck nem volt hajlandó bemenni a köztévé stúdiójába

futball
2017 június 11., 16:43
comments 269

Háromnegyed órával a felvétel előtt a Storck lemondta az M4-nek ígért interjúját. Pedig a csatorna a szövetségi kapitány kérésére még azt is vállalta, hogy nem élőben, hanem a tervezettnél korábban veszik fel az interjút. 

Storck csak annyit mondott a csatornának, hogy ma mégsem szeretne nyilatkozni. Ugyan az MLSZ felajánlotta a köztévének, hogy a szövetségi kapitány helyett egy játékos és a csapat sajtósa nyilatkozik nekik, de a műsor készítői ragaszkodtak Storckhoz, mert csak ő tudott volna érdemi választ adni a szakmai kérdésekre. 

photo_camera Fotó: EXPA/JFK

Nem sokkal később Storck kiadott egy közleményt, miszerint nem szeret kapkodva dönteni és nyilatkozni, még időre van szüksége, hogy összefoglalja a mondanivalóját:

Sajnálattal mondtam le a mai interjút. Nem vagyok az az ember, aki szeret kapkodva dönteni, nyilatkozni. A mostani helyzet különleges, így nekem is több időre van szükségem, hogy összefoglaljam és megosszam a nézőkkel, a magyar válogatott szurkolóival a mondandómat. A jövőben – mint eddig is –- nyitott vagyok a megkeresésekre, és szívesen elmondom a véleményem!” 

A extrakínos andorrai vereség után Csányi Sándor, az MLSZ elnöke azt mondta, néhány napot várni kell, hogy eldöntsék, lesznek-e következményei a magyar csapat siralmas szereplésének. 

Beszámolót kér tőle az MLSZ elnöksége

Az MLSZ vasárnapi közleménye szerint azóta „Csányi Sándor kezdeményezte, hogy az Andorra elleni vereséget követően a szövetség elnöksége a jövő heti ülésén hallgassa meg Bernd Storck szövetségi kapitányt, és a beszámolója után az elnökség tárgyaljon a kialakult helyzetről”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt