Storck: Kockáztattunk. A jövő érdekében tettük meg a rizikós lépéseket

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Már az elején látni lehetett, hogy valami nincs rendben, vallotta be a szövetségi kapitány a Nemzeti Sportnak a pénteki andorrai mérkőzésről. Bernd Storck szerint míg a hazaiak küzdöttek, harcoltak, addig a magyar válogatottból hiányzott a kreativitás, a valódi küzdőszellem. Arra a kérdésre, hogy hibázott-e a keret összeállításánál, úgy válaszolt, hogy 

"nem keresek kifogásokat, az nem én lennék, nem a stílusom. Az tény, hogy a fiataljainknak rengeteget kell tanulniuk – és hol lehet nemzetközi rutint szerezni?"

Szerinte hiába játszottak jól a klubjaiknál, "egy világbajnoki selejtező, lám, még itt, Andorrában is teljesen más szint." A felelősséget viseli természetesen, és ő továbbra is hisz a kiválasztott játékosaiban. 

Fotó: PASCAL PAVANI/AFP

"Igen, kockázatot vállaltunk, ezt elismerem, ám a fiatal játékosokat fel kell építeni, a jövő érdekében tettük meg a rizikós lépéseket. A tehetségeket segíteni kell, s továbbra is azt mondom, hogy a fiataljaink és az idősebb játékosok jó elegyet alkotnak,"

mondta. A vereség után elnézést akart kérni a szurkolóktól, de túl agresszív volt a légkör, ami szerinte érthető

"tudom, a drukkerek mekkora összeget költöttek az utazásra, arra, hogy itt legyenek mellettünk, ezért aztán teljes mértékben érthető az elkeseredettségük."

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.