Trump nem akarja, hogy tüntessenek ellene, ezért nem megy Nagy-Britanniába

külföld
2017 június 11., 17:42

Donald Trump egy telefonbeszélgetésben azt mondta Theresa May brit miniszterelnöknek, hogy amíg a brit közvélemény nem támogatja, addig nem fog Nagy-Britanniába utazni. Az amerikai elnök nem akarja, hogy nagy tüntetések kísérjék a látogatását.

Brendan Smialowski / AFP
photo_camera Brendan Smialowski / AFP Fotó: BRENDAN SMIALOWSKI

A Downing Street egyik tanácsadója szerint az amerikai elnök még múlt héten hívta fel a brit miniszterelnököt, amin az utóbbi is meglepődött.

Theresa May volt az első külföldi vezető, aki meglátogatta Donald Trumpot a Fehér Házban, és az elnök beiktatása után rögtön meg is hívta Nagy-Britanniába, azonban erről azóta sem lehetett hallani. (Guardian)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.