Urbán Flórián: Persze, hogy ez irritálja a szurkolókat, hogy a klubok állami pénzt herdálnak el és költik a játékosokra

2017 június 11., vasárnap 5:15
229

Már korábban szólt, hogy nem jó irányba mennek a dolgok a magyar labdarúgás körül, nyilatkozta a HírTV-nek az andorrai vereség után Urbán Flórián. Szerinte a játékosokat nem kell bántani, ők annyit tesznek, amennyit kérnek tőlük. A negyvenszeres válogatott szerint Csányi Sándor szépen rendbe kapta a szövetséget, de a mellette lévő tanácsadók nem jók, ki kéne rúgni őket. 

"Én ingyen és bérmentve elmegyek mellé, és egy év alatt megreformálom a magyar labdarúgást, ennél rosszabb úgysem lehet,"

mondta. Szemfényvesztésnek nevezte azt, hogy egyre több gyerek focizik, mert szerinte az csak a rossz szabályoknak köszönhető. Urbán szerint az utánpótlás tele van csalásokkal, visszásságokkal.

Szerinte a szurkolók többek közt azért maradnak távol a magyar stadionoktól, mert túlfizetettek a játékosok. 

A klubok állami pénzt herdálnak el és költik a játékosokra. Persze, hogy ez irritálja a szurkolót, és ezért nem megy ki a meccsre,

mondta. És ezek a túlfizetett játékosok csak ténferegtek a pályán a pénteki világbajnoki selejtező mérkőzésen, míg az andorrai csapatban

"a postás, a cukrász, a buszsofőr és a vasutas az életéért küzdött, mert ki akar tűnni, előre akar lépni."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt