Bezárt a Hooters a Liszt Ferenc téren

gasztronómia
2017 június 12., 08:56
comments 253

Ennek az országnak semmi se jó. A Wendy's se volt elég jó, a Dunkin' Donuts se volt elég jó, és most kiderült, hogy az üzleti tervét a nagy mellű nőkre építő Hooters sem volt elég jó: bezárt a cég egyetlen budapesti, Liszt Ferenc téri étterme.

Mondjuk érthető: a budapesti Hooterst a TripAdvisoron átlagosan három csillagosra értékelték a vendégek, és a 2478 budapesti étterem közül a nem túl előkelő 2192. helyet szerezte meg. 

Emile G. értékelése még márciusból:

„Ask for Internet WiFi. Not possible. Very Bad Service for tourists. Very difficult to return and not to recommand. No Hooters Standard at all.”  

Lehet, hogy ezért?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.