Orbán nyilatkozott Bernd Storck jövőjéről

sport
2017 június 12., 14:38
comments 173

Az atv.hu kérdezte a kormánypolitikusokat a Parlamentben Bernd Storck jövőjéről: le kell, vagy nem kell lemondania az andorrai szégyenteljes vereség után a szövetségi kapitánynak. 

  • Tállai András szerint azonnal le kellett volna mondania, még ott Andorrában. Szerinte a vereség "több mindent jelez, például azt, hogy a magyar labdarúgás nem jó irányba halad.”
  • Harrach Péter szerint természetesen nem kell lemondania a kapitánynak. A KDNP parlamenti frakcióvezetője hozzátette, hogy "ifjúkoromban én jó tanuló voltam, de nekem is becsúszott egy-két rossz jegy."
link Forrás

Az atv.hu riporterének sikerült elcsípnie az miniszterelnököt is, aki hárított. Orbán Viktor szerint az MLSZ élén olyan emberek vannak, akik megfelelő döntést fognak hozni. 

„Mindannyian abban bízhatunk, hogy Csányi Sándor elnök úr és csapata kellő mérlegelés után bölcs döntést hoz. Ebben van minden reményünk,”

zárta rövidre Orbán.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.