Trump blokkolta Stephen Kinget a Twitteren

KULTÚRA
2017 június 13., 21:18
comments 59
King legutóbbi regényével.
photo_camera King legutóbbi regényével. Fotó: TOBIAS HASE / DPA / AFP

"Trump blokkolt, nem tudom olvasni a tweetjeit. Lehet meg kell ölnöm magam"

- közölte rezignáltan a horroszerző a Twitteren, aki egyébként nem nagy barátja az amerikai elnöknek, sőt, egyszer azt találta posztolni, hogy ha az amerikai emberek többet olvasnának, nem Kinget feltétlenül, csak úgy általában, akkor nincs az az isten, hogy a New York-i ingatlanmágnás elfoglalja Amerikát. 

link Forrás

King aktív Twitter-kampányt nyomott a nagy Donald ellen, novemberben pedig annyira kiakadt a Trump-diadalon, hogy egyenesen azt írta, ennyi volt, bezárja a fiókját. Nem mondott igazat, azóta is változatlan üzemben tweetel, sőt annyira belejött, hogy a Twitteren írta tovább a Trump összeeesküvés-elméletét Obama lehallgatásáról. 

Nagy baj azért nincs, J.K. Rowling felajánlotta, hogy rajta keresztül King tovább követheti Trump cunamiját:

link Forrás

(Buzzfeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.