Stephen King rémtörténetekké írta tovább Trump összeesküvés-elméletét

külföld
2017 március 06., 12:08
comments 64

Donald Trump szombati programja nagyjából úgy nézett ki, hogy reggel fél hét körül megírta Twitterre, hogy leleplezett egy Watergate-szintű összeesküvést, negyed kilenckor egy valóságshowról posztolt, fél 10-kor pedig már golfozott. 

Ezek közül a legnagyobb visszhangot persze a Trump által feltárt összeesküvés bejelentése okozta: az amerikai elnök több posztban is foglalkozott azzal, hogy Barack Obama tavaly novemberben lehallgattatta az FBI segítségével főhadiszállását, a Trump Towert. Trump semmiféle bizonyítékot vagy forrást nem hozott fel állításait alátámasztandó, egyszerűen csak kijelentette ezt. Azóta az FBI igazgatója, James Comey állítólag arra kérte az igazságügyi minisztériumot, hogy nyilvánosan cáfolja meg az állításokat. 

Trump egyelőre kevésbé megalapozottnak tűnő állításaira akadt rá még a hétvégén minden idők egyik legsikeresebb horrorírója, Stephen King is (aki egyszer már Donald Trump győzelme miatt abbahagyta korábban a Twitterezést), és apró rémtörténetek szinopszisává alakította át a Trump által bedobott alapötletet. 

Trumpnak tudnia kéne, hogy Obama soha nem hagyta el a Fehér Házat! A szekrényben van. Olló van nála! 

link Forrás

Obama SZEMÉLYESEN drótozta be Trump telefonját. Con Ed-es munkaruhában ment be. Michelle őrt állít, míg O összefonta a vonalat. SZOMORÚ!

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.