Stephen King rémtörténetekké írta tovább Trump összeesküvés-elméletét

Donald Trump szombati programja nagyjából úgy nézett ki, hogy reggel fél hét körül megírta Twitterre, hogy leleplezett egy Watergate-szintű összeesküvést, negyed kilenckor egy valóságshowról posztolt, fél 10-kor pedig már golfozott. 

Ezek közül a legnagyobb visszhangot persze a Trump által feltárt összeesküvés bejelentése okozta: az amerikai elnök több posztban is foglalkozott azzal, hogy Barack Obama tavaly novemberben lehallgattatta az FBI segítségével főhadiszállását, a Trump Towert. Trump semmiféle bizonyítékot vagy forrást nem hozott fel állításait alátámasztandó, egyszerűen csak kijelentette ezt. Azóta az FBI igazgatója, James Comey állítólag arra kérte az igazságügyi minisztériumot, hogy nyilvánosan cáfolja meg az állításokat. 

Trump egyelőre kevésbé megalapozottnak tűnő állításaira akadt rá még a hétvégén minden idők egyik legsikeresebb horrorírója, Stephen King is (aki egyszer már Donald Trump győzelme miatt abbahagyta korábban a Twitterezést), és apró rémtörténetek szinopszisává alakította át a Trump által bedobott alapötletet. 

Trumpnak tudnia kéne, hogy Obama soha nem hagyta el a Fehér Házat! A szekrényben van. Olló van nála! 

Obama SZEMÉLYESEN drótozta be Trump telefonját. Con Ed-es munkaruhában ment be. Michelle őrt állít, míg O összefonta a vonalat. SZOMORÚ!