Kilenc évig hevert egy holttest egy szolnoki lakásban, az új tulajdonos bukkant rá

GYÁSZ
2017 június 15., 06:47
comments 293

A Blikk riportjában megszólalnak annak a szolnoki társasháznak a lakói, amelyben több mint kilenc évig hevert egy holttest az egyik földszinti lakásban.

Az illetőt a szomszédok 2008-ban látták utoljára. Nem volt népszerű ember, a magának való férfira egyszer még meg is haragudtak, amikor a ház előtti füves területre kipakolt dolgokat a lakásából, és tevékenysége közben vegyvédelmi felszerelést viselt. 

Sokat hallgatott rádiót, illetve ült egy padon, olyankor fadarabokat hegyezett ki egy tőrrel, és szalonnát fogyasztott.

Lakógyűléseken felmerült, hogy mi lehet vele, hiszen régóta senki se látta és nem fizetett be semmit, de úgy vélték, hogy otthonba kerülhetett vagy csak szó nélkül elköltözött.

A lakást a közelmúltban elárverezték, és az új tulajdonos bukkant rá az 50 évesen elhunyt lakó testére. Mumifikálódott, így nem indult oszlásnak, és ezért nem árasztott bűzt sem. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.