Összesen 106,5 milliót nyertek, akik Andorrára fogadtak

futball
2017 június 15., 05:26
comments 170

Hosszú elemzéssel állt elő a sportfogadással foglalkozó fortunaweb című oldal a magyar válogatott múlt pénteki meccséről. 

Az Andorra - Magyarország mérkőzés esetében 22-szeres pénzt fizettek azoknak, akik a hazaiak győzelmére fogadtak. Hatalmas meglepetésre ők nyertek, 1-0-ra. 

A fortunaweb értékelése szerint gyanús, hogy közel 16 ezren fogadtak Andorrára itthon, összesen 4,8 millió forint értékben. Ez a lap szerint előre vetítette, hogy ha Andorra győz, akkor komoly veszteséget szenved el a Tippmixet szervező Szerencsejáték Zrt. 

Ilyenkor szerintük csökkenteni kellett volna az oddsot, hogy egy idő után már csak kisebb jutalom járjon az Andorrára fogadóknak. Így szokták ugyanis a fogadásokat szervező cégek biztosítani, hogy ne bukjanak nagyot. Ez ebben az esetben nem történt meg.

A fortunaweb szerint közel 79 milliót bukott a Szerencsejáték Zrt. a meccsen, és ezt ők gyanúsan soknak találják. A lap azt sugallja, hogy esetleg bunda lehetett, bár ezt nem tudja bizonyítani. (fortunaweb)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.