Összesen 106,5 milliót nyertek, akik Andorrára fogadtak

Hosszú elemzéssel állt elő a sportfogadással foglalkozó fortunaweb című oldal a magyar válogatott múlt pénteki meccséről. 

Az Andorra - Magyarország mérkőzés esetében 22-szeres pénzt fizettek azoknak, akik a hazaiak győzelmére fogadtak. Hatalmas meglepetésre ők nyertek, 1-0-ra. 

A fortunaweb értékelése szerint gyanús, hogy közel 16 ezren fogadtak Andorrára itthon, összesen 4,8 millió forint értékben. Ez a lap szerint előre vetítette, hogy ha Andorra győz, akkor komoly veszteséget szenved el a Tippmixet szervező Szerencsejáték Zrt. 

Ilyenkor szerintük csökkenteni kellett volna az oddsot, hogy egy idő után már csak kisebb jutalom járjon az Andorrára fogadóknak. Így szokták ugyanis a fogadásokat szervező cégek biztosítani, hogy ne bukjanak nagyot. Ez ebben az esetben nem történt meg.

A fortunaweb szerint közel 79 milliót bukott a Szerencsejáték Zrt. a meccsen, és ezt ők gyanúsan soknak találják. A lap azt sugallja, hogy esetleg bunda lehetett, bár ezt nem tudja bizonyítani. (fortunaweb)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.