Előállították Dániel Pétert

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Fővárosi Főügyészség megerősítette:

dr. D. Pétert 2017. június 14-én 00 óra 05 perckor fogta el a rendőrség a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Az ügyészség válasza szerint Dániel Pétert ezután a Budapest Környéki Törvényszékre állították elő, majd a törvényszéken megjelenő nyomozó ügyész utasítására a rendőrség gyanúsítotti kihallgatása céljából előállította a Budapesti Nyomozó Ügyészséghez, 

"ahol büntetőeljárást eredményező hamis vád bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon távozott."

Az Izraelből hazaérkező Dániel Péter a gyanúsítás ellen panaszt tett. 

Fotó: Dániel Péter/Facebook

Wittner Mária azután jelentette fel Dániel Pétert, hogy még 2011-ben azt mondta róla

"primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prosti."

Dániel bocsánatot kért, de addigra Wittner már feljelentette. Az ügyvéd ezután nem jelent meg az ügyben kitűzött tárgyalásokon, időközben Izraelbe is költözött, a bíróság pedig kiadta ellene az elfogatóparancsot. 

Fotó: Dániel Péter/Facebook
Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.