Előállították Dániel Pétert

politika
2017 június 16., 07:50
comments 286

A Fővárosi Főügyészség megerősítette:

dr. D. Pétert 2017. június 14-én 00 óra 05 perckor fogta el a rendőrség a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Az ügyészség válasza szerint Dániel Pétert ezután a Budapest Környéki Törvényszékre állították elő, majd a törvényszéken megjelenő nyomozó ügyész utasítására a rendőrség gyanúsítotti kihallgatása céljából előállította a Budapesti Nyomozó Ügyészséghez, 

"ahol büntetőeljárást eredményező hamis vád bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon távozott."

Az Izraelből hazaérkező Dániel Péter a gyanúsítás ellen panaszt tett. 

photo_camera Fotó: Dániel Péter/Facebook

Wittner Mária azután jelentette fel Dániel Pétert, hogy még 2011-ben azt mondta róla

"primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prosti."

Dániel bocsánatot kért, de addigra Wittner már feljelentette. Az ügyvéd ezután nem jelent meg az ügyben kitűzött tárgyalásokon, időközben Izraelbe is költözött, a bíróság pedig kiadta ellene az elfogatóparancsot. 

photo_camera Fotó: Dániel Péter/Facebook

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.