Nem bundázás miatt kapott ki a válogatott Andorrában

sport
2017 június 16., 07:31

A Fortunaweb mérlegelte csütörtöki posztjában, hogy vajon bunda volt-e a magyar válogatott veresége Andorra ellen. Összesen közel ötmilliót tettek fel a TippMixen arra, hogy kikap a magyar csapat, ezzel pedig 34 milliót kerestek. A Szerencsejáték Zrt. a Világgazdaság nyilatkozott arról, hogy a fogadások monitorozása után sem tapasztalták a bunda jeleit, és a nemzetközi monitoringrendszerének tagjaként arról is riasztást kaptak volna, ha külföldön fogadnak nagy összeggel a vereségre. A cég szerint 

"a Tippmix- és a Tippmix­pro-fogadások alapján megállapítható: a magyar csapat vereségének sportszakmai okai voltak, a mérkőzés eredményének tisztességtelen befolyásolása teljesen kizárható."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.