Szabad híd és egyéb mulatságok

zene
2017 június 16., 10:48
comments 20

Itt van újra a hétvége, és lesz pár egész hétvégén átívelő program: egyrészt újra szabad a Szabadság híd, a VaLyo szervez is csomó programot, lesznek koncertek, vetítéscirkusz, közös zenélés és hasonlóak, részletek itt.  

Most zajlanak ezen kívül a budapesti Wagner-napok, a részleteket elszórtuk a napi bontásban, és két napon át Ladyfest néven feminista DIY-minifesztivál is lesz Budapesten, szintén a napi felosztásnál lehet többet megtudni róla. 

És akkor kezdünk is! 

Péntek

Június 16-án Budapesten a Gorillaz a Telekom Electronic Beats jóvoltából! Ha nem sikerül ott lenned, gyere a 444-re június 20-án és élvezd élőben a következő koncertjüket! (x)

Koncert

Buli

Szombat

Koncert

Buli

Minden más

Vasárnap

(Címlapkép: Lefotózlak.hu/Soós Bertalan)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.