Trump elismerte, hogy nyomoznak ellene

külföld
2017 június 16., 13:57
comments 143
link Forrás

Az amerikai elnök a Twitteren ismerte el, hogy nyomozást indítottak ellene, amiért kirúgta az FBI igazgatóját. 

A Washington Post csütörtökön írta meg, hogy Robert Mueller, az orosz beavatkozást vizsgáló különleges tanácsadó vizsgálatot indít Trump ellen az igazságszolgáltatás esetleges akadályozása miatt. A Trump elleni vizsgálat James Comey, az FBI igazgatója május 9-én történt kirúgása után került napirendre. 

Trump a Twitteren boszorkányüldözésnek nevezte a vizsgálatot. Arra is utalt, hogy pont az az ember nyomoz ellene, aki az FBI igazgatójának kirúgását tanácsolta neki.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.