Hatalmas hőhullám közelít

időjárás
2017 június 18., 18:40
comments 72

Az átmeneti lehűlés után, jövő héten napról napra melegszik fel a levegő és a hónap második felében stabilizálódni is fog a nagyon meleg és száraz idő. A Országos Meteorológia Szolgálat előrejelzése szerint hétfőn 26 és 30 fok közé melegszik a levegő, kedden és szerdán pedig már 34 fok is lehet és nem is nagyon fog lehűlni a hét második felére sem. Esténként 11 és 18 közötti szintig hűl csak le a levegő. Lesz némi csapadék szerdán és vasárnap, de ez nem hoz magával hűvösebb levegőt. 

A Severe Weather vizualizációján látszik, hogy az egész térséget, sőt Európát leuralja a hőhullám a következő 10 napban. Az oldal meteorológusai egyenesen azzal számolnak, hogy minden idők legforróbb júniusa is kikerekedhet ebből Közép-Európában:

link Forrás

(Index / MET)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.