Az orosz hadügy bejelentette: mostantól minden USA-koalíciós repülőt és drónt célpontként kezel az Eufrátesztől nyugatra

háború
2017 június 19., 13:09
comments 343

Nem késlekedett a válasszal Oroszország azután, hogy az USA vezette koalíció F/A-18E Super Hornet vadászgépe vasárnap lelőtt egy szír Szu-22-es vadászbombázót Rakka tartomány fölött. 

„Az orosz légi és földi légelhárítási erők minden a nemzetközi koalícióhoz tartozó légi eszközt, repülőgépet vagy drónt követnek és célpontként kezelnek”

- jelentette be a legfontosabb szír szövetséges, Oroszország hadügyminisztériuma. (BBC

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt