Az Amazon ingyen házhoz fogja hozni a ruhákat vásárlás előtt, hogy felpróbálhassuk őket

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Az Amazon hamarosan elindítja Prime Wardrobe nevű szolgáltatását (elsőnek persze nyilván csak az Egyesült Államokban), melynek a lényege, hogy ezentúl felpróbálhatjuk a ruhákat, mielőtt online megvesszük őket. Ha legalább három ruhát kiválasztunk a rendszerben elérhető több mint egymillió eladó darab közül, akkor az Amazon ingyen házhoz hozza őket egy feladásra előkészített, minden információval kitöltött dobozzal együtt. 

Majd miután felpróbáltad a ruhákat és kiválasztottad, hogy mi nem kell, egyszerűen beteheted a dobozba, a Prime Wardrobe szolgáltatás keretében pedig ingyen vissza is viszik. Ha pedig legalább három darabot megtartasz a bekért dolgokból, 10 százalék kedvezményt kapsz, ha pedig legalább ötöt, húszat. 

Az Amazon az utóbbi időszakban nagyon durván ráment a klasszikus kiskereskedelem kiszorítására, az otthoni próbalehetőség megteremtése pedig egy nagyon komoly érv lehet, hogy sokan ezentúl tényleg inkább csak online vásároljanak ruhát. 

A rendszer egyelőre beta módban fut, de lehet jelentkezni, hogy értesítést kapjunk, amikor élesben is elindul. (Verge)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.